نوشته شده توسط : مشاور ارشد

ارتش همانند سایر ارگان ها هر ساله برای تامین نیروی انسانی خود در بخش های مختلف شروع به استخدام می نماید. یکی از این بخش ها، نیروی هوایی ارتش می باشد. داوطلبین علاقه مند برای شرکت در استخدام  نیروی هوایی ارتش باید دارای شرایط عمومی و اختصاصی باشند که در ادامه مقاله به توضیح تمامی شرایط گزینش خواهیم پرداخت. برای استخدام  در این ارگان ابتدا باید با صورت حضوری ثبت نام نمایید و سپس آزمون ورودی را قبول شده و سپس بعد از انجام گزینش های مربوطه مانند پزشکی، آمادگی جسمانی و … به استخدام نیروی هوایی ارتش در بیایید.

زمان استخدام نیروی هوایی ارتش 1402

???? نیروی هوایی ارتش هر ساله بر اساس اطلاعیه هایی در سامانه ناجا به نشانی naja.ir ، زمان استخدام را اعلام می نماید. 

???? زمان استخدام نیروی هوایی ارتش در سال گذشته در تاریخ 9 مهرماه الی 9 آبان ماه بوده است و از این رو احتمال می رود در سال آینده نیز در همین حدود تاریخ باشد. جهت اطلاع دقیق از این اطلاعیه ها به سامانه ناجا سر بزنید و همچنین به محض اطلاع از تاریخ دقیق استخدام نیروی هوایی ارتش این مقاله به روز خواهد شد.

???? پس از مشخص شدن تاریخ دقیق ثبت نام افراد داوطلب باید با داشتن مدارک لازم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت به دفاتر جذب استان محل سکونت خود رفته و ثبت نام نمایند.

مراحل ثبت نام آزمون استخدام نیروی هوایی ارتش 1402

ثبت نام آزمون استخدام نیروی هوایی به صورت حضوری انجام می شود به این صورت که :

???? ابتدا فرد با تمامی مدارک شرح داده شده باید در تاریخ اعلام شده از سوی سازمان ناجا به یکی از حوزه های ثبت نام مراجعه کرده و مدارک را ارائه نماید.

???? توجه داشته باشید سعی کنید در روزهای ابتدایی برای ثبت نام اقدام نمایید، زیرا ممکن است در صورت پر شدن و تکمیل ظرفیت ثبت نام متوقف گردد.

???? تمامی مدارک مورد نیاز ا با خود همراه داشته باشید و اگر از طریق پست ارسال نمایید، به آن ترتیب اثر داده نخواهد شد. 

رشته های مورد نیاز نیروی هوایی ارتش 1402

برخی از رشته های مورد نیاز استخدامی نیروی هوایی ارتش در سال جاری به شرح زیر است:

توجه بفرمایید رشته های مقطع افسری پیمانی فقط برای آقایان پذیرش انجام می شود و رشته ها به شرح زیر است:

رشته تحصیلی

مقطع تحصیلی

❇️

برق گرایش الکترونیک

دکتری

❇️

مکانیک

دکتری

❇️

فیزیک

دکتری

❇️

ریاضی

دکتری

❇️

ادبیات فارسی

دکتری

❇️

دستگاه های حرارتی و برودتی

کارشناس

❇️

مکانیک گرایش ماشین آلات- ساخت و تولید

کارشناس

❇️

شیمی گرایش کاربردی- محض

کارشناس

❇️

علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی- مدیریت و برنامه ریزی آموزشی

کارشناس

❇️

تربیت بدنی در گرایش های مختلف

کارشناس

❇️

زبان و ادبیات انگلیسی در گرایش آموزش و مترجمی

کارشناس

❇️

حقوق

کارشناس

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

منبع: استخدام نیروی هوایی ارتش 1402 + شرایط گزینش



:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

شرایط دکتری بدون آزمون دانشگاه‌های سراسری و آزاد ۱۴۰۲ اعلام شد. بر این اساس، متقاضیان مقطع دکتری که به هر دلیلی مایل به شرکت در آزمون نیستند، می‌توانند در صورت دارا بودن شرایطی که در این مقاله ذکر می‌شود، در زمان‌های مقرر نسبت به ثبت نام دکتری بدون آزمون ۱۴۰۲ و تکمیل مدارک لازم اقدام نمایند. دکتری بدون آزمون در واقع به دکتری استعداد درخشان معروف است که هر کسی نمی‌تواند از این طریق در مقطع دکتری قبول شود. بلکه باید شرایط دکتری بدون کنکور را که معمولا در دفترچه راهنمایی ثبت‌نام ذکر می‌شوند را داشته باشند.

شرایط پذیرش دانشجو دکتری بدون آزمون دانشگاه‌های مختلف

در حال حاضر برخی از دانشگاه‌های کشور از میان داوطلبان دکتری بدون آزمون دانشجو می‌پذیرند. اما ممکن است برخی از آن‌ها امتحان داخلی بگیرند یا کارهای دیگری را انجام دهند تا دانشجو امکان تحصیل در دانشگاه را داشته باشد. در حال به صورت کلی به انواع پذیرش دانشجو دکتری بدون آزمون در دانشگاه‌های مختلف کشور اشاره می‌کنیم.

ردیف

دانشگاه

شرایط پذیرش

1

دانشگاه‌های سراسری (دوره روزانه)

از طریق آیین‌نامه استعداد درخشان وزارت علوم

2

پردیس‌های بین‌الملل دانشگاه‌های سراسری مانند پردیس کیش و قشم دانشگاه تهران

از طریق آزمون اختصاصی بدون نیاز به شرکت در کنکور

3

دانشگاه‌ آزاد اسلامی

از طریق آیین‌نامه استعداد درخشان دانشگاه آزاد

4

پردیس‌های بین‌الملل دانشگاه‌ آزاد مانند کیش، قشم، امارات

از طریق آزمون اختصاصی بدون نیاز به شرکت در کنکور

5

دانشگاه پیام نور

ندارد

6

دانشگاه‌های غیرانتفاعی

برخی دانشگاه‌ها از طریق از طریق آیین‌نامه استعداد درخشان وزارت علوم

7

دانشگاه علمی کاربردی

ندارد

 

شرایط دکتری بدون آزمون دانشگاه سراسری 1402

پذیرش و ثبت‌نام دکتری بدون آزمون در دانشگاه‌های سراسری اعم از روزانه، پیام نور، غیرانتفاعی، علمی کاربردی و غیره به صورت غیرمتمرکز می‌باشد. در نتیجه، هر دانشگاه با توجه به ظرفیت‌های موجود خود جهت پذیرش دانشجو، در زمان‌های خاصی لیست رشته‌ها و تعداد افراد مجاز جهت ورود را درج کرده و داوطلبان بایستی نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام نمایند. البته هرکدام از مؤسسات آموزش عالی ممکن است برای پذیرش دکتری بدون آزمون شرایط متفاوتی داشته باشند، اما مطابق با آخرین بخشنامه صادر شده در این زمینه، مهم‌ترین شرایط دکتری بدون آزمون به شرح زیر می‌باشد:

  1. داشتن مدرک کارشناسی با حداقل معدل 16
  2. برخورداری از مدرک کارشناسی ارشد با حداقل معدل 17/5 (فارغ از نمره پایان نامه)
  3. اقدام جهت ثبت نام تا حداکثر دو سال بعد از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد (برای استعدادهای درخشان)
  4. داشتن حداقل امتیاز 70 در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، و مصاحبه ایی که ملاک تأثیر هرکدام در جدول ارزشیابی ذکر گردیده است.
  5. اخذ حداقل نمره 50 در آزمون زبان که پیش از آزمون برگزار می‌شود.
  6. کسب حداقل نمره 17 برای پایان نامه. گفتنی است که برای دانش آموختگانی که پایان نامه آن‌ها توصیفی بوده است نیز، ملاک “خوب” به بالا در نظر گرفته شده است.
  7. متناسب بودن رشته مورد تقاضا با رشته تحصیلی در مقطع فارغ التحصیلی
  8. به همراه داشتن همه مقالات، پژوهش‌ها، کتاب‌ها و سایر دستاوردهای علمی در هنگام مراجعه برای مصاحبه (توجه داشته باشید که برخورداری از مقالات ISI و ISC امتیاز بالایی دارد و لازم است که در هنگام مصاحبه حتماً آن‌ها را ارائه دهید.)

البته این قانون برای خود دو  تبصره مختلف دارد که در آن دانشگاه‌های پیام نور، غیرانتفاعی و پردیس‌های خودگردان برای جذب دکتری بدون آزمون مشمول نکات ذکر شده نمی‌باشند.

منبع:

https://irantahsil.org/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86/

 



:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

تغییر یگان خدمتی سال 1402 برای سربازان امکان پذیر می باشد، اما شرایط خاصی دارد که متقاضیان انتقال به یگان خدمتی دیگر باید این شرایط را داشته باشند. تغییر یگان خدمتی به این معنا است که یک سرباز بتواند از یگانی که در آن مشغول به گذراندن خدمت سربازی است به یگان دیگر در شهر خود یا جای دیگر منتقل شود.

انتقالی سربازی به دلایل مختلف و بنا به درخواست سرباز یا یا یگان خدمتی وی صورت می‌گیرد که بر اساس شرایط موجود، سرباز را به یک یگان دیگر منتقل می ‌کنند. تغییر یگان خدمتی سربازی چه توسط یگان و چه از طرف سرباز درخواست داده ‌شود، دارای شرایط و قوانین مخصوص به خود می باشد. در این مقاله از ایران تحصیل سعی داریم که به بررسی تغییر یگان خدمتی و شرایط انتقال سربازان بپردازیم. پس تا انتهای این مطلب با ما باشید.

 آیا می توان یگان خدمتی را تغییر داد؟

???? برخی از سربازان پس از پایان دوره آموزشی، در مناطق عملیاتی و مرزی تقسیم می شوند. به دلیل دوری از مسافت یا محل زندگی و شرایط سخت موجود، به اولین چیزی که فکر می ‌کنند این است که انتقالی خود را بگیرند. اما آیا تغییر یگان خدمتی و گرفتن انتقالی اختیاری است و به راحتی صورت می گیرد؟ انتقالی سربازی یا تغییر یگان خدمتی دارای شرایطی است که فرد باید این شرایط داشته باشد تا با انتقالی وی از سوی یگان موافقت شود و یگان جدید، انتقالی سربازی وی را تایید نماید. اما همانگونه که خرید خدمت سربازی به دلایل مختلفی صورت می گیرد، برای انتقالی سربازی و تغییر یگان خدمتی نیز دلایل متعددی وجود دارد. در ادامه به بررسی این دلایل خواهیم پرداخت.

 دلایل تغییر یگان خدمتی چیست؟

????سربازان ممکن است بعد از دوره آموزشی به دلایل مختلفی تصمیم به تغییر یگان خدمتی خود داشت و خواهان انتقال خود باشند. از جمله دلایل متعدد تغییر یگان خدمتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

✔️ متاهل بودن یا متاهل شدن سرباز در حین خدمت سربازی

????در شرایطی که فرد متاهل باشد یا تازه ازدواج کند، این امکان را دارد که بر اساس قوانین تقسیم سرباز، به یکی از نزدیک ترین یگان ها به محل زندگی همسر منتقل شود. نزدیک ترین مکان و محل زندگی همسر، حتما باید در رسته خدمتی انجام شود و ممکن است در محل زندگی همسر آن یگان زیر مجموعه اصلا وجود نداشته باشند. مثلا زمانی که شخصی در نیروی زمینی ارتش خدمت می ‌کند، باید از یگان های مربوط به نیروی زمینی ارتش انتقال داده شود. پس نزدیک ترین یگان نیروی زمینی با توجه به محل زندگی همسر شرط انتقال سرباز می باشد.

✔️داشتن بیماری های اعصاب و روان

????سربازانی که معاف از رزم اعصاب و روان می باشند یا در حین خدمت به مشکلات اعصاب و روان دچار می شوند، پس از تایید کمیسیون پزشکی این امکان را دارند که به نزدیک ترین یگان محل زندگی خود انتقال یابند.

داشتن بیماری های خاص، لاعلاج و صعب العلاج

????در صورت اثبات بیماری هایی که دارای عوارض می باشند، اما به تشخیص کمیسیون پزشکی معافیت دائم نداشته باشند، سرباز می تواند درخواست انتقالی معافیت موقت بدهد و روند درمان وی و حفظ سلامتی راحت تر صورت بگیرد.

✔️اثبات داشتن مهارت و توانایی

????سربازهایی که با وجود داشتن مهارت و توانایی خاص در جای غیرمرتبط تقسیم می شوند، در صورتی که فرمانده یگان توانایی آنها را تایید کند، می توانند برای استفاده بهینه، به یگان مرتبط با توانایی و مهارتشان منتقل شوند. مثلا اگر سربازی در تیراندازی مهارت داشته باشد و یا اینکه رشته تحصیلی وی با مهارت های مورد نیاز یگان خدمتی مطابقت داشته باشد، می ‌تواند از این طریق انتقالی خود را دریافت کند.

✔️اعلام کردن نیاز به نیرو توسط یگان های دیگر

????در شرایطی که یگان ‌های دیگر نیازمند سرباز باشند، تغییر یگان خدمتی توسط یگان صورت می گیرد. در این شرایط سرباز اختیاری در انتخاب یگان خود ندارد.  فرماندهان یگان با توجه به شرایط کشور و شرایط منطقه، یگان سربازان را به محل مورد نیاز منتقل می‌ کنند. مثلاً در زمان حضور داعش در مرزهای غربی، سربازان به طور مقطعی در سراسر کشور به شهرهای غربی کشور انتقال پیدا می کردند.

منبع:

https://irantahsil.org/%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%aa%db%8c/



:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 استخدام نیروی انتظامی بسیار حساس بوده و متقاضیانی که در آزمون کتبی شرکت می کنند، می توانند با مطالعه نمونه سوالات آزمون نیروی انتظامی خودشان را برای گزینش آماده کنند. نیروی انتظامی، هر ساله بر اساس نیاز خود، افرادی که واجد شرایط هستند را به عنوان نیروی انسانی بر می گزیند. فراخوان جدید برای مقطع درجه داری استخدام نیروی انتظامی 1402 از 26 بهمن 1401 الی 15 فروردین 1402 است که داوطلبان باید حتما در این بازه زمانی به سایت نام برده مراجعه کنند. 

این ارگان، هم از طریق تحصیل در دانشگاه افسری و هم از طریق پذیرش در مقطع درجه داری، نیرو جذب می کند. کلیه داوطلبان واجد شرایط، می توانند در زمان استخدام ناجا، از طریق مراجعه به سامانه استخدام نیروی انتظامی به نشانی gozinesh.police.ir برای ثبت نام، اقدام کنند.

زمان ثبت نام استخدام نیروی انتظامی

هر ساله ثبت نام برای استخدام داوطلبان مقاطع درجه داری و دانشکده های افسری از طریق سایت مربوطه به نشانی (police.ir) منتشر می شود. داوطلبان و متقاضیان استخدام ناجا باید همواره پیگیر اخبار باشند تا از زمان استخدام ناجا و ثبت نام با خبر شوند. پس داوطلبان باید بدانند که تاریخ دقیق از طریق سایت های مربوط اعلام می شوند. داوطلبان با در دست داشتن مدرک تحصیلی دیپلم در یکی از رشته های نظری و کاردانش و فنی و حرفه ای می توانند در زمان تعیین شده نسبت به ثبت نام فراخوان استخدام فراجا اقدام کنند.

نوع دیگر استخدام وجود دارد که بدون آزمون ممکن خواهد بود لذا داوطلبان باید از فراخوان نیروی انتظامی آگاهی داشته باشند. فراخوان جدید برای مقطع درجه داری از تاریخ 26 بهمن 1401 الی 15 فروردین 1402 می باشد که متقاضیان باید حتما در این بازه زمانی به سایت نام برده مراجعه کنند.

روش های استخدام نیروی انتظامی 

نیروی انتظامی شاخه‌ای از نیروهای مسلح ایران است، که وظایف پلیس نظامی و انتظامی را برعهده دارد. ورود به ناجا از دو طریق امکان پذیر است که این دو، شامل موارد زیر می باشند: 

1️⃣ ثبت نام در دانشگاه علوم انتظامی: دانشگاه های انتظامی امین هر ساله در مقطع افسری از طریق ثبت نام اینترنتی دانشجو جذب می نماید. داوطلبین مرد این دانشگاه وظیفه آموزش و تعلیم افسران پلیس مرد در ایران را برعهده دارد. متقاضیان پلیس زن از طریق ثبت نام در دانشگاه انتظامی کوثر می توانند در مقاطع افسری اقدام نمایند.

2️⃣ گزینش ناجا: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هر ساله به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود در مقطع استخدام درجه داری نیروی انتظامی و استخدامی افسری نیروی انتظامی از دو طریق “ثبت نام حضوری و مراجعه به مرکز گزینش” و همچنین “ثبت نام اینترنتی از طریق سایت police.ir” دعوت به همکاری می نماید و داوطلبین با توجه به شرایط استخدام نیروی انتظامی در بازه زمانی مشخص شده نسبت به ثبت نام اقدام می نمایند؛

???? توجه داشته باشید که ثبت نام در این سامانه به منزله استخدام ناجا محسوب نمی گردد، پس از تکمیل فرم ثبت نام از داوطلبین فراخوان به عمل خواهد آمد.

 منبع:

 https://irantahsil.org/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%AC%D8%A7/



:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

شرایط شرکت در آزمون وکالت خدمت داوطلبان و متقاضیان دریافت پروانه وکالت و اشتغال به عنوان یک وکیل اعلام شد. کلیه داوطلبان می توانند بعد از اطلاع از شرایط شرکت در آزمون وکالت اقدامات لازم را برای ثبت نام و شرکت در این آزمون انجام دهند. در اینجا ممکن است فرد داوطلب با سوالاتی در رابطه با شرایط شرکت در این آزمون مهم روبرو شود. به طور مثال، فرد از خود می پرسد که آیا شرط سنی برای شرکت در آزمون وکالت در نظر گرفته است؟ در این صورت شرط سنی آزمون وکالت چیست؟ و یا این که آیا آزمون وکالت شرط معدل دارد ؟ حتی این که آیا امکان شرکت و ثبت نام در آزمون وکالت بدون پایان خدمت برای من وجود دارد یا خیر؟ در صورتی که طلاب امکان شرکت در آزمون وکالت را داشته باشند شرایط آزمون وکالت طلاب شامل چه شرایطی می شوند؟ در این نوشته، توضیحاتی جامع را در این رابطه به شما دوستان عزیز ارائه کنیم

چرا اطلاع از شرایط شرکت در آزمون وکالت مهم است؟

آزمون وکالت یکی از مهم ترین آزمون هایی است که هر فرد دانش آموخته رشته حقوق برای گرفتن پروانه کار و شروع کار پردرآمد و عالی وکالت در آن شرکت می کند. اما باید این نکته بسیار مهم را خدمت شما دوستان عزیز عرض کنیم که شرکت در آزمون وکالت تنها در صورتی میسر است که فرد شرایط شرکت در آزمون وکالت را داشته باشد.

شرایط شرکت در آزمون وکالت آن قدر مهم هستند که اگر فرد از آن ها بهره مند نباشد به هیچ وجه نمی تواند برای جذب و پذیرش در آزمون وکالت اقدام کند. با این تفاسیر دیگر حتماً تا الان به اهمیت اطلاع و برخورداری از شرایط شرکت در آزمون وکالت از جمله شرایط سنی آزمون وکالت پی برده اید. برای اطلاع از شرایط شرکت در آزمون وکالت در ادامه مقاله همراه ما باشید.

 

شرایط شرکت در آزمون وکالت ۱۴۰۲

در این بخش از نوشته حاضر با ذکر شرایط شرکت در آزمون وکالت در خدمت شما دوستان و عزیزان هستیم. پس با ما همراه باشید تا با کلیه شرایط شرکت در آزمون وکالت از طریق مطالعه این بخش آشنا شوید.

اگر نیاز به کسب اطلاعات بیشتری در رابطه با شرایط شرکت در آزمون وکالت دارید می توانید با مشاوران حاضر در مجموعه ایران تحصیل در این رابطه تماس حاصل فرمایید.

تیم مشاوره ایران تحصیل می توانند به بهترین شکل شما را در رابطه با شرایط شرکت در آزمون وکالت راهنمایی کنند.

✅. اولین مورد این که هر فرد مایل به ثبت نام و شرکت در این آزمون مهم الزاماً باید ایرانی باشد و تبعه کشور خودمان باشد. در غیراینصورت امکان شرکت و ثبت نام در آزمون مهم و شناخته شده یعنی آزمون وکالت را به هیچ وجه ندارد.

✅. دومین مورد این که، داشتن مدرک کارشناسی در رشته حقوق و یا حتی مدرکی بالاتر از آن یعنی کارشناسی ارشد و یا دکتری برای هر فرد داوطلب الزامی است. دقت داشته باشید که در صورت اخذ مدرک تحصیلی خود از خارج از کشور الزاماً باید آن را از دانشگاهی دریافت کرده باشید که مورد تأیید وزارت علوم باشد. البته افراد دارنده مدرک کارشناسی از رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی هم می توانند در آزمون وکالت شرکت داشته باشند و این امکان برای آن ها وجود دارد.

✅. سومین مورد این که در صورتی که مدرک کارشناسی ارشد شما در رشته حقوق و یا فقه و مبانی حقوق است اما رشته دوران کارشناسی تان در رشته دیگری است به هیچ وجه شرایط شرکت در آزمون وکالت را ندارید.

✅. چهارمین مورد این که، در صورت داشتن مدرک معادل حوزوی و تمایل به شرکت در آزمون وکالت الزاماً مدرک شما باید به تأیید وزارت علوم و فناوری رسیده باشد.

✅. اگر مدرک کارشناسی ناپیوسته حقوق دارید تنها در صورتی امکان شرکت در آزمون وکالت را دارید که در طول زمان تحصیل در دوره کاردانی واحدهای مقطع کارشناسی را نیز پاس کرده باشید.

✅.ثبت نام و نام نویسی در وکلای دادگستری و حتی کارآموزی که عضو کانون دیگری باشد نمی تواند در این آزمون ثبت نام نماید.

✅. یکی از شرایط شرکت در آزمون وکالت وضعیت پایان خدمت است، متقاضیان آقا باید وضعیت پایان خدمتشان مشخص شده و دارای گواهی خدمت باشند تا بتوانند در این آزمون شرکت نمایند، در غیر این صورت اجازه نام نویسی در آزمون را نخواهند داشت.

✅. افراد داوطلب باید برای شرکت در آزمون دارای سن حداقلی 24 سال تمام داشته باشند و قبل از این سن دارای شرایط شرکت در آزمون وکالت نمی باشند.

✅. حداکثر سن مجاز برای شرکت در آزمون وکالت برای پروانه کارآموزی در استان تهران 40 سال و برای سایز حوزه های قضایی 50 سال تمام می باشد و در زمان ثبت نام نباید سن افراد بیشتر از سن تعیین شده باشد.

شرایط شرکت در آزمون وکالت را با هم بررسی نمودیم و در زمان ثبت نام باید این شرایط را در نظر گرفته و سپس برای ثبت نام اقدام نمایید.

 منبع: https://b2n.ir/j27943



:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون اعلام شد. کلیه افراد و داوطلبان می توانند بعد از کسب اطلاعاتی در رابطه با شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت اقدامات لازم را برای دریافت آن انجام دهند. دقت داشته باشید که در صورت نداشتن حتی یک مورد از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون امکان دریافت آن برای شما دوست عزیز داوطلب وجود ندارد.

از آن جایی که کسب اطلاعات لازم در رابطه با شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون برای تمامی افراد و متقاضیان دریافت آن الزامی و مهم است از این رو یاری خواستن از مشاوری خبره و آگاه در این رابطه می تواند بسیار کمک کننده و کارساز باشد. به همین علت تیم مشاوره حرفه ای و کاردان ایران تحصیل آماده راهنمایی و ارائه اطلاعات به روز در رابطه با شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون هستند.

اهمیت اطلاع از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون چیست؟

به طور معمول افراد بر این باور هستند که برای اخذ پروانه وکالت باید در آزمون شرکت کرد و راهی به جز این نیست. اما باید عرض کنیم که خوشبختانه شما می توانید بدون شرکت در آزمون وکالت نیز برای دریافت پروانه آن اقدامات لازم را انجام دهید.

اما دقت داشته باشید که در قدم اول باید از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون مطلع شوید و در ادامه برای دریافت آن اقدام کنید. زیرا بدون اطلاع از شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون، انجام این کار غیر ممکن است و بالاجبار باید در آزمون وکالت شرکت نمایید.

چه کسانی واجد شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون هستند؟

آیا می دانید چه کسانی از شرایط دریافت پروانه وکالت بدون آزمون برخوردار هستند؟ در صورت عدم اطلاع از این موضوع با ما در ادامه این نوشته همراه باشید تا اطلاعات کافی را در این رابطه بدست آورید.

افراد واجد شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون می بایست حدااقل یکی از شروط ذکر شده زیر را داشته باشند:

???? در صورتی که فرد متقاضی دریافت پروانه وکالت آخرین حکم بازنشستگی یا محل خدمتش در شهرهای مشمول کانون مرکزی باشد پس از سپری کردن دوره نه ماه کارآموزی و در ادامه حضور در امتحانات برگزار شده امکان دریافت پروانه وکالت را دارد.

???? در صورتی که به عنوان افسر بازنشسته نیروهای مسلح با داشتن مدرک کارشناسی حقوق سابقه کاری هشت ساله در فعالیت های خدمات یا سازمانی را دارید و یا این که به مدت پنج سال تمام در نیروهای مسلح خدمت کرده اید به مراتب شرایط دریافت پروانه وکالت بدون آزمون را دارید.

???? تمامی نمایندگان مجلس در صورت داشتن شرایطی از جمله پنج سال سابقه کار به عنوان قاضی برخورداری از مدرک اتمام تحصیلات از حوزه علمیه قم و یا مدرک کارشناسی در رشته های مربوط به حوزه قضایی امکان اخذ پروانه وکالت بدون آزمون را دارند.

???? هر فرد عضو هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در صورت داشتن پانزده سال سابقه کار در حوزه قضایی و همین طور برخورداری از مدرک دکتری در رشته های مختلف و مرتبط، شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون را دارد.

???? کلیه افراد عضو هیأت علمی دانشکده های حقوق در صورت داشتن مدرک دکتری در این قیبل از رشته ها و همین طور داشتن سابقه کاری زیاد (حداقل پانزده سال) در زمینه تدریس در دانشگاه امکان دریافت پروانه وکالت بدون آزمون را دارند.

 منبع: شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون

 



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 1402 منتشر شد. پس از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری یکی از مهم ‌ترین مراحلی که داوطلبان باید آن را با حساسیت انجام دهند، روند انتخاب رشته دکتری می باشد و افرادی که در مرحله آزمون کتبی پذیرفته شده ‌اند، باید برای انتخاب اولویت ها و کد رشته محل ‌ها بر اساس فاکتورهای موجود انتخاب خود را انجام دهند. هر سال سازمان سنجش و آموزش کشور قبل از آغاز مراحل انتخاب رشته، دستورالعملی را به عنوان دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری در درگاه اطلاع رسانی خود انتشار می دهد تا افراد داوطلب بتوانند با بررسی و مطالعه بخش های مختلف آن انتخاب استاندارد و اصولی داشته باشند.

انتخاب صحیح در مرحله انتخاب رشته می تواند باعث موفقیت فرد و شرکت در مسابقه دکتر شود. دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری شرایطی را برای داوطلبان فراهم می کند تا داوطلبان ثبت نام دکتری بتوانند با مطالعه آن بتوانند در رشته ی تحصیلی خود بهترین انتخای کد رشته محل را داشته باشند.

زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 1402

پس از اینکه نتایج آزمون دکتری اعلام می‌ شود، افرادی که در آزمون کتبی قبول شده اند، باید منتظر انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سراسری از طریق سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org باشند. مطالعه و بررسی دفترچه انتخاب رشته و همچنین استخراج کد رشته های مورد نظر و ثبت کردن آنها بر اساس اولویت در سامانه انتخاب رشته آزمون دکتری از مهم ترین فرایند هایی است که داوطلبان باید آن را انجام دهند.

در این شرایط افراد می‌ توانند به محض انتشار دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری، بررسی و برای دانلود آن اقدام کنند. دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری، چند هفته پس از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری منتشر می شود. در سال ۱۴۰۲ دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سراسری در ۲۸ فروردین ماه منتشر شد و هم اکنون قابل دریافت می باشد.

علاوه بر این امکان اصلاح کد انتخابی تا پایان زمان انتخاب رشته وجود دارد و داوطلبان می‌توانند برای مشاهده جزئیات آن به قسمت ویرایش انتخاب رشته دکتری سراسری مراجعه نمایند. اما در ادامه به نحوه دانلود دفترچه و بخش ‌های مختلف آن خواهیم پرداخت.

دریافت دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 1402

داوطلبانی که در دانشگاه های سراسری اعم از دوره های روزانه و شبانه نوبت دوم، پردیس خودگردان، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی مجاز به انتخاب رشته شده ‌اند، می‌توانند با دانلود دفترچه راهنمای انتخاب رشته از سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس sanjesh.org از ضوابط و مقررات مربوط به فرایند انتخاب رشته و دیگر جزئیات آگاهی یابند.

اگر می خواهید که انتخاب رشته موفقی داشته باشید، بهتر است که با مشاوران تحصیلی مجرب در تماس باشید. برای دریافت مشاوره انتخاب رشته دکتری می توانید با مشاوران باسابقه و خبره آکادمی ایران تحصیل در تماس باشید تا شما را به بهترین نحو یاری کنند.

 توجه داشته باشید که هنگام انتخاب رشته در سال ۱۴۰۲ حداکثر می توانید ۵۰ کد رشته محل را در سایت سازمان سنجش کشور ثبت کنید. برای دسترسی آسان به دفترچه در ادامه فایل pdf دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سراسری ۱۴۰۲ درج شده است.

آشنایی با بخش های دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 1402

دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری شامل سه بخش است که به آنها اشاره می کنیم:

بخش 1: دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری

کلیات که شامل: مقدمه _ اهداف و تعاریف _ سهميه ها _ شرايط عمومی و اختصایی داوطلبان _ شرايط و ضوابط ثبت نام اتباع خارجی _ مقررات وظيفه عمومی _  مقررات آموزشی (Ph.D)  _ شرايط اختصاصی ويژه بورس خارج از كشور.

بخش 2: دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری

مراحل آزمون دکتری _ امتحانات و نحوه پذيرش دانشجو _ مدارک لازم برای ثبت نام و شركت در آزمون دکتری _ تكاليف متقاضیان براي شركت در آزمون و نحوه تكميل تقاضانامه ثبت نام اينترنتی.

بخش 3: دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری

رشته ها و مواد امتحانی در كليه گروه های آزمايشی _ كد و نام استان ها _ رشته ها و مواد امتحانی در كليه گروه های آزمايشی _ ضرايب دروس مواد آزمونی رشته های امتحانی.

منبع: دریافت دفترچه دکتری سراسری



:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

افرادی که به رشته زبان آلمانی علاقه‌مند هستند می توانند در دانشگاه های روزانه، آزاد و غیرانتفاعی درس بخوانند. زبان آلمانی یکی از زبان های سخت دنیا است که لازم است وقت زیادی را برای آن صرف کنید. در حال حاضر هر ساله داوطلبان زیادی برای تحصیل در رشته زبان آلمانی در کنکور سراسری شرکت می کنند؛ اما با توجه به این که ظرفیت پذیرش آن در دانشگاه های مختلف محدود است، شما باید در مورد ظرفیت و لیست دانشگاه های دارای رشته زبان آلمانی اطلاعاتی داشته باشید. با توجه به این که در حال حاضر زبان آلمانی یکی از زبان های زنده دنیا است.

گرایش‌های رشته زبان آلمانی

رشته زبان آلمانی در کشور ما دو گرایش مترجمی و ادبیات دارد که هر دو گرایش در دانشگاه های کشور تدریس می شوند. در ادامه در مورد هر کدام از گرایش های رشته زبان آلمانی صحبت خواهیم کرد.

 

گرایش مترجمی زبان آلمانی

همان گونه که می دانید رشته زبان آلمانی یکی از رشته های سختی است که شما باید برای یادگیری آن زمان زیادی را صرف کنید. به طوری که اگر تاکنون در مورد آن هیچ پیش زمینه ای ندارید باید تلاش بیشتری کنید تا مهارت های کافی را در آن کسب کنید. گرایش مترجمی رشته زبان آلمانی یکی از گرایش هایی است که شما در آن مکالمه، گرامر و نگارش زبان آلمانی را در طول ۴ سال کارشناسی یاد می گیرید. در این رشته شما کتاب های تخصصی زیرا مطالعه خواهید کرد:

دروس تخصصی مترجمی زبان آلمانی در مقطع کارشناسی
زبان شناسی همگانی ۱ و ۲ جمله نویسی و مقدمات انشاء ۱ و ۲
ترجمه ساده از آلمانی ۱ و ۲ زبان دوم ۱ و ۲ و ۳ و ۴ (یک زبان اروپایی)
اصول ترجمه مبانی نگارش فارسی
انشاء ۱ و ۲ درآمدی بر ادبیات ۱ و ۲
ترجمه ساده از فارسی ۱ و ۲ ترجمه نامه های اداری و بازرگانی ۱ و ۲
بررسی ترجمه های متون اسلامی ۱ و ۲ تلخیص متون ۱ و ۲
ترجمه پیشرفته از فارسی ۱ و ۲ ترجمه متون علوم انسانی ۱ و ۲
ترجمه متون مطبوعاتی ۱ و ۲ بررسی تطبیقی ساختمان دستور زبان فارسی و آلمانی

گرایش زبان و ادبیات آلمانی

یکی از گرایش های زبان آلمانی، زبان و ادبیات است که در آن در مورد فرهنگ و ادبیات کشور آلمان و زبان آلمانی مطالعه خواهید کرد. به همین دلیل شما کتاب های زبان اصلی شاعران و نویسندگان آلمانی را مطالعه کرده و آن ها را تجزیه و تحلیل می کنید. در ادامه به کتاب های درسی تخصصی گرایش زبان و ادبیات آلمانی به همراه دروس مشترک آن با گرایش مترجمی اشاره خواهیم کرد.

دروس مشترک زبان آلمانی و مترجمی زبان آلمانی در مقطع کارشناسی
دستور زبان آلمانی ۱ و ۲ درک مفهوم متن و تمرین بیان ۱ و ۲
گفت و شنود و آزمایشگاه ۱ و ۲ تجزیه و تحلیل دستوری متن ۱ و ۲
تمرین واژگان و اصطلاحات ۱ و ۲ دستور پیشرفته ۱ و ۲
اصول تحقیق
دروس تخصصی ادبیات و زبان آلمانی در مقطع کارشناسی
تلخیص‌ متون‌ زبان‌ شناسی‌ همگانی‌
بررسی‌ چند نمایشنامه‌ جمله‌ نویسی‌ و مقدمات‌ انشاء
گزیده‌ای‌ از ادبیات‌ مردمی‌ جهان‌ ترجمه‌ ساده‌ از آلمانی‌ به‌ فارسی‌
بررسی‌ آثار منثور خواندن‌ متون‌ ساده‌
اصول‌ نامه‌ نگاری‌ خواندن‌ متون‌ پیشرفته‌
ترجمه‌ متون‌ اسلامی‌ انشاء
بررسی‌ و نقد شعر ترجمه‌ پیشرفته‌
سخنرانی‌ و بحث خواندن‌ با تفسیر
بررسی‌ آثار ترجمه‌ شده‌ از آلمانی‌ به‌ فارسی درآمدی‌ بر ادبیات‌

لیست دانشگاه های دارای رشته زبان آلمانی 1402

شما به دو روش مختلف می توانید در رشته زبان آلمانی تحصیل کنید؛ ثبت نام در کنکور سراسری و ثبت نام بدون کنکور. اگر می خواهید از طریق کنکور سراسری در رشته زبان آلمانی تحصیل کنید می توانید دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، اصفهان یا دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی را انتخاب کنید. البته موسسات دیگری نیز وجود دارند که ثبت نام در رشته زبان آلمانی را بدون شرکت در کنکور سراسری انجام می دهند که در این مورد می توانید با مشاوران ایران تحصیل به شماره تلفن 9099075307 تماس حاصل فرمایید.

دقت کنید که در دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبایی و آزاد واحد تهران مرکزی گرایش زبان و ادبیات زبان آلمانی تدریس می شود که در دانشگاه‌های تهران، اصفهان و آزاد واحد تهران مرکزی نیز گرایش مترجمی آن به علاقه‌مندان ارائه می شود. تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی که به صورت روزانه است یکی از بهترین دانشگاه های دارای رشته زبان آلمانی است که شما برای قبولی در آن نیاز به رتبه ۳ رقمی دارید.

منبع: 

https://irantahsil.org/%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d8%a2%d9%84%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c/



:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

رشته عکاسی یکی از رشته های زیرمجموعه هنر است که شما می توانید در دانشگاه های دولتی روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پیام نور و غیرانتفاعی به صورت شرکت در کنکور و بدون کنکور تحصیل کنید. این رشته در حال حاضر در دانشگاه آزاد نیز پذیرش دارد به طوری که شما در این دانشگاه ها نیز می توانید رشته عکاسی را انتخاب کنید. برای ثبت نام در رشته عکاسی لازم است در مورد لیست دانشگاه های دارای رشته عکاسی برای مهر ماه 1402 اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید با یک انتخاب درست برای آینده تحصیلی خود برنامه ریزی کنید. انتخاب دانشگاه برای دانشجویانی که شرایط خاصی دارند، بسیار حساس است. لذا آن ها باید در مورد شرایط پذیرش رشته عکاسی اطلاعات بروزی کسب کنند.

ظرفیت رشته عکاسی در کنکور سراسری

شما برای این که بتوانید انتخاب رشته درستی داشته باشید باید با ظرفیت رشته عکاسی در دانشگاه های مختلف آشنایی داشته باشید. همان گونه که می دانید در حال حاضر پذیرش در دانشگاه های کشور به صورت آزمون و بدون آزمون انجام می گیرد که طبق دفترچه سازمان سنجش برای کنکور 1401 ظرفیت پذیرش در رشته عکاسی در دانشگاه های مختلف به شکل زیر بوده است.

ظرفیت پذیرش در رشته عکاسی 1401
روزانه (تحصیل رایگان) نوبت دوم (شبانه) ظرفیت مازاد پردیس خودگردان پیام نور غیرانتفاعی
81 16 0 0 260

394

دقت کنید که ظرفیت دانشگاه های دارای رشته تحصیلی عکاسی هر ساله برای هر نوبت تحصیلی فرق می کند؛ بنابراین لازم است شما برای کسب اطلاعات دقیق در مورد ظرفیت پذیرش دانشگاه های دارای رشته عکاسی 1402 به دفترچه ثبت نام آن مراجعه کنید. البته به غیر از دانشگاه های ذکر شده در بالا دانشگاه آزاد و علمی کاربردی نیز از میان داوطلبان عزیز دانشجو می پذیرید که شما جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن می توانید با کارشناسان ایران تحصیل به شماره تلفن 9099075307 تماس حاصل فرمایید.

لیست دانشگاه های دارای رشته عکاسی

داوطلبانی که قصد دارند در رشته عکاسی در مقاطع کاردانی و کارشناسی سال 1402 درس بخوانند باید در یکی از دانشگاه های دارای رشته تحصیلی عکاسی تحصیل کنند. هر چند که هر ساله تغییرات زیادی در دانشگاه ها و رشته های پذیرش آن ها انجام می گیرد؛ اما طبق آخرین دفترچه منتشر شده از سازمان سنجش کشور دانشگاه های زیر در سراسر کشور در رشته عکاسی دانشجو می پذیرند. شما با اطلاع از آن ها می توانید بهترین دانشگاه را برای تحصیلات خود انتخاب کنید.

لیست دانشگاه های دارای رشته عکاسی
نوع دوره نحوه پذیرش نام دانشگاه استان دانشگاه نام رشته جنسیت پذیرش ظرفیت
روزانه با آزمون دانشگاه تهران تهران عکاسی زن – مرد 14
روزانه با آزمون دانشگاه سمنان سمنان عکاسی زن – مرد 15
روزانه با آزمون دانشگاه نیشابور خراسان رضوی عکاسی زن – مرد 15
نوبت دوم با آزمون دانشگاه نیشابور خراسان رضوی عکاسی زن – مرد 5
نوبت دوم با آزمون دانشگاه سمنان سمنان عکاسی زن – مرد 5
روزانه با آزمون دانشگاه نیشابور سیستان و بلوچستان عکاسی زن – مرد 2
روزانه با آزمون دانشگاه با آزمون – هنر تهران تهران عکاسی زن – مرد 15
نوبت دوم با آزمون دانشگاه با آزمون – تهران تهران عکاسی زن – مرد 5
روزانه با آزمون دانشگاه با آزمون – اصفهان اصفهان عکاسی زن – مرد 20
نوبت دوم با آزمون دانشگاه با آزمون-اصفهان اصفهان عکاسی زن – مرد 1
غیرانتفاعی صرفا با سوابق تحصیلی موسسه غیرانتفاعی ارم – شیراز فارس عکاسی زن – مرد 60
غیرانتفاعی صرفا با سوابق تحصیلی موسسه غیرانتفاعی حکیم ناصرخسرو – ساوه مرکزی عکاسی زن – مرد 19
غیرانتفاعی صرفا با سوابق تحصیلی موسسه غیرانتفاعی سوره – تهران تهران عکاسی زن – مرد 60
غیرانتفاعی صرفا با سوابق تحصیلی موسسه غیرانتفاعی طبری – بابل مازندران عکاسی زن – مرد 45
غیرانتفاعی صرفا با سوابق تحصیلی موسسه غیرانتفاعی معماری و هنر پارس – تهران تهران عکاسی زن – مرد 60

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

منبع: https://b2n.ir/a67894



:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

خدمت سربازی مهمترین بخش زندگی پسران در ایران است که بعد از سن ۱۸ سالگی تمام، باید به خدمت سربازی بروند و یا ادامه تحصیل دهند و یا برای معافیت اقدام کنند و وضعیت خدمت سربازی خود را تعیین تکلیف کنند. در سالهای اخیر درباره خدمت سربازی اقدامات مهم زیادی صورت گرفته‌است که مهمترین این اقدامات کاهش مدت خدمت سربازی، با توجه به عوامل آب‌و‌هوا، مناطق عملیاتی، بومی و غیربومی بودن است.

طول دوره سربازی، از جمله سوالات مهم برای مشمولین سربازی است که طی چند سال اخیر تغییرات زیادی روی آن صورت گرفته و شایعات زیادی درباره آن وجود دارد. مدت خدمت سربازی در سال ۱۴۰۲، با سال گذشته تفاوت خاصی ندارد و فقط تسهیلاتی که شامل حال مشمولین می‌شود تغییر یافته‌است. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با آخرین تغییرات مدت خدمت سربازی در سال ۱۴۰۲ آشنا کنیم.

مدت خدمت سربازی بر اساس مناطق

طبق قانون جدید مجلس برای مدت خدمت سربازی، امسال هم مدت خدمت سربازی  بین ۱۷ تا ۲۴ ماه است.

نوع مناطق مدت خدمت سربازی
افراد بومی در مناطق عادی ۲۴ ماه
افراد غیر بومی در مناطق عادی ۲۱ ماه
افراد بومی‌ مناطق عملیاتی یا بد آب‌و‌هوا ۲۱ ماه
مشمولین غیر بومی مناطق عملیاتی یا بد آب‌و‌هوا ۱۸ ماه
مشمولین بومی و غیربومی در مناطق عملیاتی مرزی ۱۷ ماه

 

البته قابل ذکر است که سربازانی که در مناطق عملیاتی و یا مرزی یا بد آب و هوا خدمت سربازی خود را می‌گذرانند نسبت به سربازانی که در مناطق عادی خدمت می‌کنند حقوق بیشتری هم می‌گیرند.

مدت خدمت سربازی متأهلین در سال 1402

سربازانی که در حین دوره خدمت سربازی و یا قبل از آن ازدواج کرده‌باشند، طبق اعلام سازمان نظام وظیفه تسهیلات مختلفی مثل کسری خدمت شامل حال آنها می‌شود. طبق اعلام سازمان نظام وظیفه عمومی، مدت خدمت سربازی افراد متأهل با سایر افراد تفاوتی ندارد و این خبر مبنی بر کاهش مدت خدمت سربازی متأهلین صحت ندارد.

سربازان متأهل در طول خدمت از حقوق بیشتری نسبت به سایر سربازان دریافت می‌کنند و محل خدمت آنها نیز در نزدیکترین مکان به محل زندگی همسر آنها خواهد بود. علاوه بر این، مشمولین متأهل کسری های خدمت مختلفی دریافت می‌کنند؛ که این کسری خدمت شرایطی دارد که در زیر مطرح می‌کنیم:

  •  سازمان نظام وظیفه به ازای هر فرزند، سه ماه از سربازی مشمول را کم می‌کند و این قانون شامل مشمولین غایب نیز می‌شود.
  •  کسری خدمت فقط شامل سربازان متأهلی می‌شود که دارای فرزند هستند.
  •   سربازان متأهل می‌توانند ۳۰ روز به مرخصی بروند.
  •  بر اساس قانون سربازان متأهل حداقل سه روز در هفته می‌توانند مرخصی بگیرند.
  •  تمامی سربازان متأهل در شهر سکونت همسر خود خدمت سربازی خود را می‌گذرانند.
  •  اولویت آموزش فنی و حرفه‌ای که از طرف نیروهای مسلح برگزار می‌شود، ویژه سربازان متأهل است.

قانون جدید خدمت سربازی

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در طرح اصلاح قانون خدمت سربازی عموماً رویکرد مجلس کاهش مدت خدمت سربازی مشمولین غایب است. البته هنوز این طرح  در کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و باید ببینیم که در صحن مجلس و با حضور ستاد کل نیروهای مسلح تأئید می‌شود یا خیر.

سید علی آقازاده، رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف مشمولین خدمت سربازی غایب، گفت: بر اساس قانون، محدودیت‌هایی برای مشمولین غایب از جمله ممنوعیت استخدام در سازمان‌های دولتی، ممنوعیت ادامه تحصیل، ممنوعیت در گرفتن گواهینامه رانندگی اعمال شده‌است.

او درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون خدمت سربازی در مجلس، اظهار داشت: اگر طرح مشمولین غایب سربازی که متأهل و دارای فرزند هستند به تصویب برسد، مشمولان سربازی متأهل و دارای فرزند که 8 سال از غیبت آنها گذشته‌باشد، اولویت این است که سربازی بروند و در غیر این صورت، بنا به تشخیص ستاد کل نیروهای مسلح تخفیفاتی از جمله معافیت و یا کاهش مدت خدمت سربازی برای آنها در نظر گرفته‌می‌شود.



:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402 | نظرات ()