ثبت نام در سامانه سجاد می تواند مزیت های زیادی را برای هر فرد به همراه داشته باشد.
دوستان عزیز دقت داشته باشید که هر فرد می تواند با ورود به سامانه سجاد از کلیه امکانات این سامانه برای ثبت درخواست های خود استفاده کند.
موضوع مهم اینکه امکان ثبت نام سجاد و ورود به سامانه سجاد به جز دانشجویان ایرانی داخل ایران برای دانشجویان ایرانی خارج از کشور نیز وجود دارد.
باید عرض کنیم که تنها دانشجویان نیستند که می تواند اقدام به ثبت نام در سایت سجاد و ورود به سامانه سجاد کنند.
بلکه اعضاء هیأت علمی انواع مراکز دانشگاهی و حتی افراد فارغ التحصیل و دانش آموخته نیز می توانند اقدامات لازم را برای ثبت نام و ورود به سامانه سجاد انجام دهند.
راهنمای ثبت نام در سامانه سجاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
همانطور که پیش از این هم متذکر شدیم، دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های داخل و خارج، دانش آموختگان و اعضای هیات علمی برای این که بتوانند وارد سامانه سجاد شده و از خدمات آن استفاده نمایند، باید حساب کاربری خود را در این سایت ایجاد کنند.
راهنمای ثبت نام در سامانه سجاد وزارت علوم
وزارت علومسامانه ای با نام سامانه سجاد با هدف بررسی درخواست داوطلبان به صورت الکترونیکی طراحی کرده و تمامی اطلاع رسانی های لازم را پیرامون بورس و اعزام دانشجویان ، دانش آموختگان ، دانشجویان داخل و خارج ، دانشجویان شاهد و ... در آن قرار می دهد . متقاضیان به منظور استفاده از سامانه جامع امور دانشجویان می توانند در آن ثبت نام کرده و درخواست استفاده از خدمات را ثبت نمایند .
سامانه سجاد
تکلیف ارز دانشجویی پس از ماه ها توقف، بالاخره مشخص شده و دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور از این پس میتوانند بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و تایید وزارت علوم، نسبت به دریافت سهمیه ارز دانشجویی که ۲ بار در سال به آنها تعلق خواهد گرفت، اقدام کنند. همه فعالیتهای دریافت ارز دانشجویی به صورت اینترنتی و از طریق سایت portal.saorg.ir انجام شده و نیاز به مراجعه حضوری نیست.
از چه نرم افزارهایی و امکاناتی باید برای ورود به سامانه imsmap.iauec.ac.ir استفاده کرد؟
باید خدمت شما دوستان و عزیزان دانشجو عرض کنیم که شرکت هر کدام از شما در کلاس های آنلاین دانشگاه آزاد به صورت تصویری انجام می گیرد.
از این جهت هر یک از دانشجویان دانشگاه آزاد جهت ورود به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد یا همان سامانه imsmap.iauec.ac.ir باید اقدام به نصب شماری از نرم افزارهای اعلام شده از طرف دانشگاه و همین طور استفاده از امکاناتی خاص را دارند.
1 - ورود به سایت آموزش مجازی دانشگاه آزاد به آدرس lmsmap.iauec.ac.ir
2 - انتخاب استان و واحد محل تحصیل از روی نقشه مندرج در سایت
3 - ورود به صفحه اختصاصی سامانه دانشگاه داوطلب
4 - ورود به صفحه شخصی با استفاده از نام کاربری و رمز عبور
5 - مشاهده آموزش های بارگزاری شده در سامانه و یا آموزش های آنلاین
اقدامات و نرم افزارهای لازم جهت ورود به کلاس های آنلاین
شیوه آموزش در کلاس های مجازی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد از طریق ارتباط تصویری آنلاین انجام می شود و مباحث آموزشی نیز به واسطه فایل های صوتی، متنی، تصویری، اتاق گفت و گو و نظایر آن در اختیار دانشجویان قرار می گیرد
برگزاری کلاس های دانشگاه آزاد در ترم آینده به صورت مجازی یا حضوری؟
در ترم تحصیلی قبل دانشگاه آزاد به علت شیوع وحشتناک ویروس کرونا شاهد عدم برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری بودیم.
از این رو، دانشگاه آزاد سامانه ای به نام سامانه imsmap.iauec.ac.ir را جهت استفاده دانشجویان جهت یادگیری مطالب و مفاهیم درسی طراحی کرد که آن ها می توانستند با ورود به این سایت از کلاس های درسی نهایت استفاده را ببرند.
اما آیا می دانید تصمیم دولت برای ترم تحصیلی بعدی دانشگاه آزاد اسلامی چیست و کلاس ها چگونه برگزار می شود؟
در این رابطه باید خدمت شما دوستان عزیز عرض کنیم که به جز شماری از رشته های تحصیلات تکمیلی مابقی کلاس های درس از پانزدهم شهریور ماه به صورت آنلاین برگزار می شوند.
در مورد خوابگاه های دانشجویی دانشگاه آزاد هم باید خدمت شما دوستان عرض کنیم که این خوابگاه ها البته با ظرفیت شلوغ قبلی بلکه با نصف جمعیت از شهریور ماه بازگشایی می شوند.
مابقی دانشجویان خوابگاهی هم می توانند واحدهای دانشگاهی خود را در همان شهر محل سکونت خود پاس کنند و به دانشگاه محل اقامت خود بروند.
این گونه دیگر جان دانشجویان به خطر نمی افتد و خدایی ناکرده به بیماری مهلک کرونا مبتلا نمی شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با بازگشایی مجدد خوابگاه ها و دانشگاه ها می توانید با تیم مشاوره ایران تحصیل در تماس باشید.
موارد و نرم افزارهای مورد نیاز برای ورود به سامانه مجازی دانشگاه آزاد چیست؟
دوستان عزیز دقت داشته باشید که آموزش و تدریس در سامانه مجازی دانشگاه آزاد به شکل تصویری و آنلاین انجام می گیرد.
از این رو، هر فرد دانشجو جهت ورود به سایت آموزش مجازی دانشگاه آزاد باید از نرم افزارهایی خاص استفاده کند و امکاناتی را در اختیار داشته باشد تا بدین ترتیب به وسیله مواردی همچون اتاق گفتگو و انواع فایل های تصویری، صوتی و متنی بتواند آموزش های لازم را دریافت کند.
دقت داشته باشید که اطمینان از در اختیار داشتن این امکانات و نرم افزارهای مختلف برای ورود به سایت آموزش مجازی دانشگاه آزاد الزامی به نظر می رسد.
پس توجه داشته باشید که پیش از ورود به سایت آموزش مجازی دانشگاه آزاد از در اختیار داشتن این نرم افزارها و همین طور امکانات اعلام شده اطمینان حاصل کنید تا خدایی ناکرده در میانه راه مشکلاتی برایتان به وجود نیاید.
پس از اطمینان از وجود این نرم افزارها بر روی کامپیوتر خود و همین طور امکانات لازم به آسانی می توانید هر گونه اقدامی را برای مراجعه به درگاه ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد انجام دهید.
آیا اطلاعی از نرم افزارها و امکانات لازم برای ورود به سایت آموزش مجازی دانشگاه آزاد دارید؟
در این بخش، جهت نیاز شما دوستان و عزیزان همیشه همراه با ذکر شماری از این موارد مهم جهت شرکت در کلاس آنلاین دانشگاه آزاد در خدمت شما هستیم.
. هر فرد دانشجو لزوماً باید دو نرم افزار مهم یعنی power point و word را جهت شرکت در کلاس آنلاین دانشگاه آزاد بر روی سیستم خود نصب کند.
. هر یک از دانشجویان برای شرکت در کلاس آنلاین دانشگاه آزاد لزوماً باید سیستم کامپیوتر خود را به میکروفون یا هدست مجهز کنند.
. برای شرکت در کلاس آنلاین دانشگاه آزاد نصب نرم افزاری تحت عنوان adobe acrobat reader الزامی است.
. هر دانشجو باید قبل از هر گونه اقدامی برای ورود به سایت آموز مجازی از تنظیمات پخش و ضبط صدا اطمینان حاصل کند.
. قبل از هر گونه اقدامی برای دسترسی به درگاه ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد لزوماً باید آخرین ورژن از نرم افزارهای مرورگر مانند Mozilla firefox را بر روی سیستم خود نصب بفرمایید.
1 - ورود به سایت آموزش مجازی دانشگاه آزاد به آدرس lmsmap.iauec.ac.ir
2 - انتخاب استان و واحد محل تحصیل از روی نقشه مندرج در سایت
3 - ورود به صفحه اختصاصی سامانه دانشگاه داوطلب
4 - ورود به صفحه شخصی با استفاده از نام کاربری و رمز عبور
5 - مشاهده آموزش های بارگزاری شده در سامانه و یا آموزش های آنلا
راهنمای ورود اساتید به سامانه آموزش مجازی دانشگاه های آزاد
اساتید نیز لازم است به منظور برگزاری کلاس های آنلاین خود ابتدا به تهیه پیش نیازها و نصب برنامه های مورد نیاز اقدام نموده و با طی مراحل زیر، به امر تدریس به صورت الکترونیکی بپردازند.
اساتید نیز همانند دانشجویان می بایست ابتدا استان و واحد دانشگاهی خود را انتخاب کنند.
به سامانه lmsmap.iauec.ac.ir وارد شده و سپس روی گزینه “دانشگاه ها” کلیک نمایید.
در این مرحله لازم است ابتدا استان خود را از روی نقشه انتخاب کرده و سپس از میان گزینه های موجود در منوی باز شده، واحد دانشگاهی خود را انتخاب نمایید.
دوستان عزیز دقت داشته باشید که بخش پشتیبانی سامانه سجاد به منظور کمک به شما دوستان عزیز کاربر و مراجعه کنندگان به سایت سجاد طراحی شده است.
در واقع، هر فرد در صورتی که در زمان ثبت نام، صدور و دریافت کار و یا هر زمان دیگری با مشکلی در زمان کار با سامانه سجاد مواجه شد می تواند برای ثبت درخواست خود از طریق پشتیبانی سامانه سجاد اقدامات لازم را انجام دهد.
پس از ثبت درخواست در بخش پشتیبانی سامانه سجاد به درخواست فرد رسیدگی می شود و سپس به مراتب نتیجه به وی اعلام می شود.
اما آیا می دانید که چگونه باید برای ثبت درخواست خود بخش پشتیبانی سامانه سجاد اقدام کنید؟
به فرض مثال اگر در زمان ویرایش اطلاعات در سامانه سجاد به مشکلی برخوردید و در نهایت مؤفق به ویرایش اطلاعات در سامانه سجاد نشدید چگونه می توانید برای رفع این مشکل اقدامات لازم را انجام دهید؟
در ادامه این نوشته با ذکر مراحل لازم برای ثبت درخواست در سامانه پشتیبانی سجاد در خدمت شما دوستان و عزیزان همیشه همراه هستیم.
امیدواریم با ارائه راهنمای ارائه شده در زیر مشکلی در زمان ثبت درخواست در سامانه پشتیبانی سجاد برای رفع مشکلات به وجود آمده در زمان ویرایش اطلاعات در سامانه سجاد (در صورت امکان پذیر بودن) و غیره نداشته باشید.
راهنمای ثبت نام در سامانه سجاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
همانطور که پیش از این هم متذکر شدیم، دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های داخل و خارج، دانش آموختگان و اعضای هیات علمی برای این که بتوانند وارد سامانه سجاد شده و از خدمات آن استفاده نمایند، باید حساب کاربری خود را در این سایت ایجاد کنند
چند نمونه از خدمات سامانه سجاد وزرات علوم، تحقیقات و فناوری برای دانشجویان و دانشآموختگان:
بورس دولتهای خارجی
درخواست ارز دانشجویی
ثبت و پیگیری شکایات
درخواست تجدید نظر کمیته انضباطی
امحا سو سابقه انضباطی
پذیرش دانشجویان قهرمان ورزشی
ثبت درخواست کارت شرکت در جشنواره ورزش همگانی
استعلام کد صحت
کارنامه سلامت روان و جسم دانشجویان ورودی جدید
سوالات متداول
1- چه کسانی می توانند از خدمات سامانه جامع امور دانشجویان استفاده کنند ؟
کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های داخل و خارج ، دانش آموختگان و اعضای هیات علمی دانشگاه های داخل بسته به شرایط می توانند از خدمات متناسب استفاده کنند
2- متقاضیان چگونه می توانند از خدمات سامانه جامع امور دانشجویان استفاده کنند ؟
برای استفاده از خدمات سامانه ابتدا باید از طریق لینک ثبت نام اقدام به تشکیل پروفایل و ایجاد حساب کاربری نمایید
3- متقاضیان چگونه می توانند در سایت سجاد لغو تعهد انجام دهند ؟
متقاضیان می بایست ابتدا ثبت نام خود را تا مرحله آخر تكمیل کرده سپس از منوی خدمات قسمت اداره كل دانشجویان داخل برای لغو تعهد اقدام نمایند
چه زمانی می توان برای ثبت نام سامانه ساهم دانشگاه آزاد اقدام کرد؟
همان طور که بالاتر خدمت شما دوستان و عزیزان عرض کردیم ثبت نام سامانه ساهم دانشگاه آزاد به نشانی sahem.iau.ir جهت استخدام نیروی حق التدریس در دانشگاه آزاد برای افراد و داوطلبان صورت می گیرد.
در واقع، افراد متقاضی می توانند در زمانی مشخص برای ثبت نام سایت ساهم دانشگاه آزاد اقدامات لازم را انجام دهند.
اما آیا اطلاعی در رابطه با زمان اختصاص یافته برای ثبت نام سایت ساهم دانشگاه آزاد در سال جاری دارید؟
به هر حال قبل از هر گونه اقدامی برای ثبت نام در سایت ساهم دانشگاه آزاد باید از زمان اختصاص داده شده برای ثبت نام مطلع شوید تا بدین ترتیب خدایی ناکرده از ثبت نام جا نمانید.
اگر به دنبال کسب اطلاعاتی در رابطه با سایت ساهم دانشگاه آزاد هستید می توانید با مشاوران حاضر در مجموعه ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.
مشاوران حاضر در مجموعه ایران تحصیل می توانند شما را از زمان دقیق ثبت نام سامانه ساهم دانشگاه آزاد یا همان سایت sahem.iau.ir مطلع کنند.
سایت ثبت نام وام دانشجویی
سایت یا سامانه ای که تمام دانشجویان بتوانند از طریق آن ، نسبت به ثبت درخواست وام دانشجویی ، اقدام کنند ، ” سایت صندوق رفاه دانشجویان “ به نشانی است که تحت نظارت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به فعالیت می پردازد. در واقع این سایت ، یک مرجع برای دانشجویان تمامی دانشگاه ها است که با وارد کردن اطلاعات لازم می توانند به ثبت درخواست وام خود ، بپردازند.
تمام جزئیاتی که یک دانشجو برای ثبت نام و دریافت وام باید بداند، انواع وام ها و مبالغ هر کدام ، مدارک مورد نیاز برای آن ها و … ، همگی از طریق این سایت قابل مشاهده است. جالب است بدانید که این سایت تنها مختص وام های دانشجویی نیست و خدمات دیگری را نیز بر عهده دارد که عبارتند از:
ارائه تسهیلات کارگاه مهارت محور و تولیدی
کمک ، جهت مرمت ، بازسازی ، ارتقاء و صنعتی سازی آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری
پرداخت یارانه سود و کارمزد جهت احداث ، تکمیل و خرید سراهای دانشجویی
نظارت ، بررسی و صدور تسویه حساب برای تسهیلات پرداخت شده به دانشجویان
ارائه تسهیلات برای حمایت از طرح های کارآفرینی دانشجویی
اطلاعیه در خصوص ورود به سامانه
اعضای محترم هیات علمی از این پس می توانند با کد ملی خود به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه خود به عنوان رمز عبور وارد سامانه شوند. بعد از اولین ورود به سامانه از شما خواسته می شود که رمز عبور خود را تغییر دهید. پیشنهاد می شود رمز عبور مناسبی را در نظر بگیرید تا اطلاعات و اسناد شما از دسترس سودجویان دور بماند.
چه زمانی باید برای ثبت نام وام دانشجویی اقدام کرد؟
هر ساله شاهد اختصاص زمانی برای ثبت نام وام دانشجویی برای دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه های مختلف ایران هستیم.
کلیه دانشجویان و افراد متقاضی می توانند در زمان اختصاص داده شده برای ثبت نام وام دانشجویی پیام نور و یا ثبت نام وام دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاه ها اقدامات ضروری را انجام دهند.
از میان وام هایی که هر دانشجو می تواند براساس شرایط خود برای دریافت آن ها اقدامات لازم را انجام دهد می توان به وام تحصیلی، مسکن، ازدواج، زیارت، حوادث غیرمترقبه، ضروری روشندل، وام دانشجویی دانشگاه پیام نور، وام پرداختی جهت شهریه دانشگاه آزاد و وام ودیعه مسکن اشاره کرد.
آیا اطلاعی از زمان اختصاص یافته برای ثبت نام وام دانشجویی پیام نور و یا ثبت نام وام دانشگاه فرهنگیان دارید؟ آیا می دانید معمولاً چه زمانی برای ثبت نام وام دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و یا ثبت نام وام دانشجویی دانشگاه پیام نور در نظر گرفته می شود؟
اگر به دنبال کسب اطلاعاتی در رابطه با زمان ثبت نام وام دانشجویی هستید می توانید با مشاوران حاضر در مجموعه ایران تحصیل در این رابطه تماس حاصل فرمایید.
تیم مشاوره ایران تحصیل می توانند اطلاعات خوب و موثقی را در رابطه با زمان اختصاص یافته برای ثبت نام وام دانشجویی وزارت علوم از جمله ثبت نام وام دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و همین طور ثبت نام وام دانشجویی پیام نور در اختیار شما دوستان و عزیزان قرار دهند.
ثبت نام وام دانشجویی
تمامی دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در دوره های مختلف روزانه ، نوبت دوم ، غیرانتفاعی ، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد می توانند از وام ها و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی استفاده کنند و جهت این کار می بایست تمامی مراحل ثبت نام وام دانشجویی را از طریق سایت صندوق رفاه با دقت طی کنند .
شرایط ثبت نام وام دانشجویی
شرایط عمومی
داشتن اعتقاد به دین اسلام و یا یکی از ادیان رسمی جمهوری اسلامی ایران
عدم بهره مندی از وام و یا بورسیه تحصیلی
برخورداری از صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجویی
نداشتن درآمد به موجب اشتغال ، هنگام دریافت وام دانشجویی (به استثنای کار دانشجویی)
برای ورود به سایت گرفتن تاییدیه تحصیلی اینترنتی لازم است اطلاعات هویتی خود را وارد نمایید. اطلاعات مورد نیاز برای وارد شدن به سایت شامل اطلاعات هویتی می باشد. تمامی اطلاعات شما باید به صورت دقیق و شامل آنچه که در مدرک تحصیلی شما ذکر شده است باشد در غیر این صورت امکان ورود به سامانه را نخواهید داشت.
از دیگر اطلاعاتی که برای ورود به سامانه استعلام مدرک تحصیلی دانشگاهی مورد نیاز است، اطلاعاتی همچون مشخصات تحصیلی متقاضی می باشد. اطلاعات تحصیلی شما باید دقیقا مطابق با آنچه که در مدرک تحصیلی و یا دانشگاه محل تحصیل شما ارائه شده است باشد تا سیستم بتواند این مدرک را شناسایی نماید.
در بخش دیگر برای ورود به سایت لازم است اطلاعات دیگر همچون سایر مشخصات خود را وارد نمایید. برای آن دسته از متقاضیانی که نام و یا نام خانوادگی خود را پس از فارغ التحصیلی تغییر داده اند، می توانند با شماره های 9099072952 (از سراسر کشور ) و 9099072952 ( از استان تهران ) از تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی همه روزه از 8 صبح الی 12 شب تماس حاصل نمایند تا راهنمایی های لازم را برای تغییر این مشخصات در سامانه مذکور دریافت نمایند.
چگونگی استعلام مدرک تحصیلی از وزارت علوم و دریافت کد صحت در سامانه سجاد
اگر در حالِ اقدام برای ادامه تحصیل، کار و اقامت در خارج از کشور هستید، حتما میدانید که باید ترجمه رسمی مدارک تحصیلی خود مانند دانشنامه، ریز نمرات و … را برای پذیرش و دریافت ویزا به سفارت و سازمانهای مربوطه ارائه نمایید؛ اما چیزی که بیشترِ افراد از آن ناآگاه هستند این است که برای ترجمه رسمی مدارک تحصیلی باید تایید مدارک را از نهاد رسمی صادرکنندهی آن دریافت نمایند. اگر مدرک خود را از دانشگاه های زیرنظر وزارت علوم اخذ نموده اید لازم است پیش از مراجعه به دارالترجمه، ابتدا تایید مدارک وزارت علوم را دریافت نمایید. فرآیند اخذ این تاییدیه تفاوت هایی با مدارک دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت دارد
سوالات متداول
1- ✔️ تاییدیه تحصیلی چیست ؟
✔️ مطابق متن مقاله ، سنجش اعتبار مدارک تحصیلی از طریق آموزش و پرورش را تاییدیه تحصیلی می گویند .
2- ✔️ برای دریافت تاییدیه تحصیلی به چه طریقی می توان اقدام کرد ؟
✔️ مطابق متن مقاله ، یکی از مسئولیت های دفاتر پیشخوان دولت دریافت تاییدیه تحصیلی از آموزش و پرورش است .
3- ✔️ آیا امکان پیگیری و استعلام درخواست تاییدیه تحصیلی از پیشخوان دولت وجود دارد ؟
✔️ داوطلبان می توانند به صورت اینترنتی با وارد کردن اطلاعات ( کد ملی ، نام خانوادگی و شماره پیگیری ) استعلام تحصیلی خود را پیگیری کنند که البته در این مقاله لینک دسترسی به سایت استعلام تحصیلی پیش خوان دولت قرار داده شده است .
در این بخش از مقاله حاضر قصد ارائه توضیحاتی را در رابطه با سامانه سجاد امور دانشجویان و معرفی این سامانه را برای شما دوستان و همراهان عزیز داریم.
ببینید عزیزان سامانه سجاد امور دانشجویان سامانه ای است که هر فرد دانشجو حال چه دانشجوی داخل ایران و چه خارج از کشور می تواند برای ارائه درخواست های خود به شکل اینترنتی از آن استفاده کند.
البته استفاده از سامانه سجاد امور دانشجویان تنها مختص افراد دانشجو نیست و اعضاء هیأت علمی و دانش آموختگان انواع رشته های تحصیلی هم امکان استفاده از این سامانه را دارند.
سامانه سجاد:
کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های داخل و خارج ، دانش آموختگان و اعضای هیات علمی دانشگاه های داخل بسته به شرایط و نیاز خود می توانند از خدماتی که در سامانه سجاد وزارت علوم ( سامانه جامع امور دانشجویان ) استفاده کنند .
در این سایت خدمات مربوط به فرصت تحقیقاتی دانشجویان دکتری ، ارزشیابی مدرک تحصیلی خارج ، لغو تعهد آموزش رایگان ، صدور گواهینامه ( اشتغال به تحصیل ، تاییدیه نظام وظیفه ) و ... در اختیار متقاضیان قرار می گیرد
سامانه سجاد ثبت نام ارز دانشجویی
تکلیف ارز دانشجویی پس از ماه ها توقف، بالاخره مشخص شده و دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور از این پس میتوانند بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و تایید وزارت علوم، نسبت به دریافت سهمیه ارز دانشجویی که ۲ بار در سال به آنها تعلق خواهد گرفت، اقدام کنند
اطلاعیه ثبت درخواست مهمانی و انتقال برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقال بایستی با اطلاع کامل از شرایط آئین نامه میهمانی و انتقال درخواست خود را با توجه به نوع آن (۲نیمسال میهمانی، تمدید میهمانی، میهمان دائم و انتقال) در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان در بازه یکم تا سی و یکم اردیبهشتماه ثبت و با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقصد تحصیلی، وضعیت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه یا موسسه مقصد اقدام و مستندات و مدارک مثبته خود را اسکن و ضمیمه تقاضا نمایند.
شرایط لازم برای ثبت نام وام دانشجویی دانشگاه آزاد چیست؟
ثبت نام وام دانشجویی آزاد تحت شرایطی برای هر فرد دانشجو صورت می گیرد. در نتیجه، در صورتی که شرایط ثبت نام وام دانشجویی دانشگاه آزاد را ندارید اقدامی برای ثبت نام انجام ندهید.
دقت داشته باشید که شرایط و قوانین لازم برای ثبت نام وام دانشجویی ساجد از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای افراد متقاضی دریافت وام دانشجویی آزاد تعیین شده است.
باید عرض کنیم که شرایط ضروری برای ثبت نام وام دانشجویی ساجد در قالب دو گروه شرایط آموزشی و همین طور شرایط عمومی تعریف شده است.
در ادامه این مبحث با ذکر شرایط کامل ثبت نام وام دانشجویی ساجد در خدمت شما دوستان و یاران همیشه همراه در خدمت شما عزیزان هستیم.
پس ما را همراهی کنید تا با شرایط ثبت نام وام دانشجویی ساجد آشنایی لازم را پیدا کنید و اطلاعاتی را در این رابطه به دست آورید.
ثبت نام وام دانشجویی
تمامی دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در دوره های مختلف روزانه ، نوبت دوم ، غیرانتفاعی ، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد می توانند از وام ها و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی استفاده کنند و جهت این کار می بایست تمامی مراحل ثبت نام وام دانشجویی را از طریق سایت صندوق رفاه با دقت طی کنند .
انواع وام های دانشجویی دانشگاه آزاد
وام ها از نظر مدت زمانی به سه دسته کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت تقسیم می شوند که بازپرداخت قرض الحسنه کوتاه مدت حداکثر 6 ماه ، قرض الحسنه میان مدت حداکثر 12 ما ه و قرض الحسنه بلند مدت 60 ماه می باشد. وام های کوتاه مدت و بلند مدت می بایست در همان زمان تحصیل دانشجویان تسویه شوند.
وام های کوتاه مدت
این تسهیلات به صورت کوتاه مدت و 3 تا 6 ماهه می باشند و باید در مدت زمان تحصیل دانشجویان تسویه شوند.
وام های میان مدت
وام های میان مدت برای دانشجویانی در نظر گرفته شده اند که برای بازپرداخت آن ها ، نیاز به زمان بیشتری دارند. این تسهیلات از طریق شعب صندوق رفاه و بیمه دانشجویان واحدها و مطابق با قوانین و مقررات ، ارائه و در زمان تحصیل دانشجو تسویه می گردند.
وام های بلند مدت
این وام ها از طریق منابع داخلی و همچنین منابع وزارت علوم تامین می شوند و در اختیار دانشجویانی قرار می گیرند که توانایی پرداخت اقساط خود را در دوره تحصیل ندارند. این دانشجویان می توانند پس از فراغت از تحصیل ، نسبت به بازپرداخت وام بلند مدت خود اقدام نمایند.
نحوه درخواست تسهیلات دانشجویی دانشگاه آزاد
تسهیلات قرض الحسنه بانکی از طریق ثبت نام در سامانه sajed.iau.ir توسط دانشجویان و پس از طی تشریفات اداری و قانونی به حساب شهریه دانشجویان منظور میشود. دانشجویان میتوانند کلیه روند اجرایی را تا دریافت تسهیلات از طریق سامانه مذکور پیگیری و مشاهده کنند.
سوال اول دانش آموزان و داوطلبان قطعا این است که چگونه برای کنکور برنامه ریزی کنیم؟ و ما در پاسخ به این سوال از شما خواهیم پرسید که هدف شما چیست و چقدر زمان دارید؟ زیرا این دو نکته بسیار مهم و کلیدی در برنامه ریزی شما خواهد بود. ما مشاوره اختصاصی را با استفاده از شماره تماس های 9099072952 (از سراسر کشور) و 9099072952 (از استان تهران) از تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی همه روزه از 8 صبح الی 12 شب امکان پذیر نموده ایم اما به طور کلی رعایت اصولی برای برنامه ریزی لازم است که به شرح زیر می باشد.
برنامه ریزی درسی
به معنای برنامه و طراحی مسیری برای مطالعه بهتر و کسب موفقیت با توجه به تواناییهای فردی یک شخص است. آموزش و پیشرفت در دروس در تمامی مقاطع تحصیلی و حتی در تمام زندگی یک فرد اهمیت ویژهای دارد و برای محقق شدن اهداف و تصمیمات مهم در زندگی استفاده از برنامه ریزی دقیق و منعطف در تمام جنبههای زندگی از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین میتوان گفت هیچ فعالیتی بدون برنامه ریزی کامل نخواهد بود به ویژه مسائل درسی و تحصیلی که بسیار مهم هستند. کار برنامه ریزی، امری تخصصی است که از عهده هر کس بر نمی آید. بطور مثال اگر مختصات آزمونها را نشناسید، نمی دانید چه باید بکنید؟ اگر مختصات آزمونی مثل کنکور در ذهنتان روشن نباشد، ذهنیتی هم درباره تعداد و ضریب سوالات و نحوه مطالعه و آمادگی برای آزمون ندارید بنابراین باید از مشاوران مجرب برای داشتن یک برنامه ریزی دقیق که متناسب با شما و تواناییها و شرایطتان باشد٬ کمک بگیرید.
نکات مهم برای برنامه ریزی درسی
حاشیه نویسی : حاشیه نویسی یک روش مناسب برای درک عمیق تر مطالب کتب درسی نیست ولی می تواند برای یادگیری مطالب و نکاتی که از اهمیت چندانی برخوردار نیستند اما خواندن آن ها الزامی است مورد استفاده قرار گیرد.
خلاصه نویسی : در خلاصه نویسی باید ابتدا مطالب را مطالعه و درک کرده سپس آنها را یادداشت کنید. بهترین کار این است که پس از درک مطالب نکات و کلمات کلیدی و مهم را یادداشت کنید. * کلمات کلیدی کوتاه ترین، بهترین و پر معنی ترین کلمه ایست که با دیدن آن مفهوم جمله برایتان تداعی می شود. * خلاصه نویسی هنگام دوره کردن قسمت های مهم در زمان نزدیک به کنکور روش بسیار خوبی است.
مکان مطالعه : تغییر مکان در هنگام درس خواندن می تواند موجب بر هم خوردن تمرکز شود. بنابراین بهتر است جای آرام و ثابتی برای مطالعه در نظر بگیرید.
تست زنی : سعی کنید برای تسلط بر مباحث دروس اختصاصی بلافاصله بعد از مطالعهی هر مبحث تست بزنید. برای دروس اختصاصی می توانید بلافاصله بعد از مطالعه تست های مربوط به آن مبحث را بزنید و هر 24 ساعت یک بار نیز جهت تسلط بیشتر تست های بیشتری کار کنید ولی برای دروس عمومی حتما 24 تا 48 ساعت پس از مطالعه شروع به زدن تست ها بکنید.
برای برنامه ریزی درسی
در یک برنامه ریزی فشرده در تابستان باید دروس پایه را جمع بندی کنند و این کار یک مقدار سخت است. برای اینکه این استرس ها را در سال کنکور تجربه نکنید و ضریب احتمال موفقیت تان را خیلی بالا ببرید، لطفا در برنامه ریزی درسی یازدهم دروسی که می خوانید را، عمیق یاد بگیرید. هم تشریحی آن را یاد بگیرید و هم تستی آن را. یعنی مطلبی که معلم تان تشریحی آموزش داد، تمرین هایش را حل کنید و خودتان در زدن تست های آن مباحث پیش قدم شوید. پس یک کتاب تست تهیه کنید. کتاب تست های معتبری که با تست های کنکور سراسری مشابه است و یک مقدار نسبت به کتاب درسی سخت تر است را هم، حل کنید. اینگونه در سال کنکور دغدغه کمتری دارید و استرس کمتری را تحمل می کنید.
اصول و روش صحیح برنامه ریزی درسی چگونه است؟
برنامه ریزی درسی : برنامه ریزی یا به عبارت دیگر نقشهراه، به مجموعهای از فعالیتها برای رسیدن به هدفی خاص و مشخص میگویند.
هیچ کاری بدون برنامه ریزی فعالیت کاملی نخواهد بود. درس خواندن مانند هر کار دیگری به یک برنامه ریزی درسی منظم و دقیق نیاز دارد. برنامه ریزی در واقع استفاده بهینه و مفید از زمان و وقت است. برنامه ریزی خوب باعث تقویت خود نظم بخشی میشود و به شما کمک می کند بهتر و سریعتر به اهدافتان برسید.